CSONGRÁD-CSANÁD megye, ottani Barátaim, Ti következtek!!!

Kategória:
Helyi történetek, Helyi történetek

Cikk írója:
Szeged Hirdetője


CSONGRÁD-CSANÁD megye, ottani Barátaim, Ti következtek!!!


CSONGRÁD-CSANÁD megye, ottani Barátaim, Ti következtek!!!
Megyében lakó Barátaim, egyszerű dolgotok van: írjátok meg, hogy CSONGRÁD-CSANÁD MEGYE melyik községéből, városából követitek az oldalamat! Induljon a Ti 48 órátok a jótékony főnyereményért!
Az első hétvége lezárt eredményei után Békés megye vezet, méghozzá magabiztosan, 2.508 ponttal. Mostantól ezt az eredményt kell megdöntenie mindenki másnak.
Egy megye végeredményét úgy számolom ki, hogy hozzászólások számát arányosítom az adott megye lakosságszámához, így korrekt, így becsületes, így egyenlőek a feltételek. Mindenki oda tölti fel üzenetét, amelyik bejegyzésnél a saját megyetábláját látja. Az ABC-s sorrend miatt Bács-Kiskun megyével kezdtem, majd Baranya következett, a múltheti sort a versenyben jelenleg vezető Békés megye zárta. Aztán a romániai Bihar megyével folytatódott a játék majd Borsod-Abaúj-Zemplénnel.
Most pedig jön az egyik leglokálpatriótább megye, amely ilyen néven most először szerepel a játékban: CSONGRÁD-CSANÁD!
Eddig fődíjként kórházi vagy iskolai gyermekkönyvtárakat vettem és adtam át, a könyvtárvásárlást pedig mindig az előadásaim és könyveim bevételeiből fedeztem. Két éve például Vas megye nyert, a szombathelyi Markusovszky Kórház gyerekosztálya pedig egy 3.640.000 forint értékű vadonatúj gyerekkönyvtárral és egy komplett meseszobával gazdagodott! Tavaly Kárpátalja végzett az élen, a teljes gyermekkönyvtárt személyesen vittem el oda decemberben.
Folytatódik hát a „Megyés Játék” újabb évada, CSONGRÁD-CSANÁDDAL!
OTTANI BARÁTAIMNAK NINCS MÁS DOLGA, MINT EGY KOMMENTBEN MEGÍRNI, HOGY MELYIK FALUBÓL VAGY VÁROSBÓL KÖVETIK AZ OLDALAMAT.
Percre pontosan 48 órátok van erre! Azt se felejtsétek, sokat tehettek azért is, hogy megyében élő barátaitok, rokonaitok értesüljenek a megyék versengéséről és arról, hogy éppen Ti vagytok soron, így minden megosztást hálásan köszönök!
A végén pedig jöjjön az egyszerű a kérdés:
Te CSONGRÁD-CSANÁD megye melyik településéről követsz? Jöhetnek a válaszok! HAJRÁÁÁÁÁ!!!
Barátsággal: Tvrtko
Utóirat: Segítsetek Ti is, szórakozva! Barátaim!
Az elmúlt években rengetegen kérdezték, hogy hogyan tudnának velem együtt kórházi könyvtár-adományozók lenni. Volt, aki pénzt akart küldeni, volt, aki könyveket! MOST lehetőség van szórakozva, mozizva segíteni. Aki az ALOHA-műsoraim bármelyikét (vagy mindegyiket) megnézi, automatikusan adományozó lesz. Íme a kínálat:
Életem -szerintem LEGJOBB- saját gyártású műsora Alaszkából és Hawaiiról, lélegzetelállító utazással, lebilincselő kalandokkal és elképesztő történetekkel:
Alaszka és Hawaii - Túl minden határon, részletek és jegyek ITT: https://www.facebook.com/events/228025372423748
Hawaii nagyfilmem (és sok minden más), amely egy különleges kalandozás keretében bemutatja a földi Paradicsom csodáit valamint a helyi magyarok erőt adó történeteit:
Húsvéti ALOHA - Túl minden határon, részletek és jegyek ITT: https://www.facebook.com/events/1314721558927043
A Karácsonyi ALOHA, amely elárulja többek között azt is, hogy „miért éppen Hawaii”, hogyan kerültünk ide és milyen itt az életünk:
ALOHA - Túl minden határon, részletek és jegyek ITT: https://www.facebook.com/events/781642059054591
Köszönöm, ha Te is társam leszel a segítésben, egyben jó mozizást kívánok! És még egy kis ösztönző: nézőim között -bármelyik adást is nézik meg- 290 darab egyedi, tradicionális képeslapot sorsolok ki. Sok sikert és tényleg NAGYON KÖSZÖNÖM a segítő Barátoknak!

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »