Kevés kisgyereknek van ilyen jó dolga

Kategória:
Helyi cukiságok, Házi kedvencek

Cikk írója:
Szeged Hirdetője


Kevés kisgyereknek van ilyen jó dolga


 

Balázska, Bettike, Szederke

Kevés kisgyereknek van olyan jó dolga, mint a kétéves tápéi Sár­­közi Balázsnak, aki nem jár bölcsődébe, mégsem unatkozik napközben.

Édesanyját sem terheli feleslegesen, láthatóan jól elvan a ház körüli állatokkal. Van belőlük bőven, hobbi és haszon is. Az utóbbiak közé tartózik a meglehetősen népes baromfiudvar minden lakója, tyúk, liba, kacsa, pulyka, gyöngytyúk – közülük mostaná­ban a víziszárnyasok érzik igazán jól magukat, akad tócsa bőven a baromfiudvarban.

Láthatóan ízlik a széna a kecskének.
Fotó: Karnok Csaba

A tócsát Balázs is megta­lál­­ja, dagasztja is a sarat a játszós csizmájában, ha pe­­dig esik, behúzódhat a fedett helyre, a pónilovak és a kecskék közé.

Ottjártunkkor édesapja egyetlen mozdulattal huppantotta a kislegényt a jászolba, látszott, hogy ezt nem először teszi. És a gyermeken is, hogy nagyon szereti etetni az állatokat, fotónkon éppen Bettikének, a kecskének ad szénát, de várja már az ételt, Szederke, a póniló is.

A kecskét a család inkább a hobbi kategóriába sorolja, mint a haszonállatok közé, szeretik simogatni. A pónikat ugyancsak, ahogy természetesen a kutyákat is. Négy kölyke is született nemrégiben a három-, illetve négyéves Bichon havanese párnak, most nyolchetesek, és gyúrja is őket rendesen Balázs. És persze eltörött a mécses, amikor az egyik kiskutya elkerült otthonról...

Forrás: délmagyar.hu

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »